1stephotels
1stephotels
1stephotels
28.03.11
Warszawa
Praktyczne rozwiązania w zarządzaniu gastronomią

   więcej


16.03.11
Katowice
Fundusze Unii Europejskiej na inwestycje sportowe w województwie śląskim – ostatnia szansa na pozyskanie dotacji.

   więcej


9.03-11.03.11
Kołobrzeg
GASTRO - HOTEL Targi gastronomiczno - hotelarskie

   więcej


17.02.11
Gdańsk
Czy warto jeszcze inwestować w hotelarstwo? Bezpieczeństwo gościa hotelowego a odpowiedzialność prowadzących obiekty SPA & WELLNESS

   więcej


17.02.11
Warszawa
Menedżer przyszłości w hotelach i obiektach SPA – seminarium interaktywne.

   więcej


8.02.11
Warszawa
Praktyczne rozwiązania w zarządzaniu gastronomią

   więcej


   Archiwum

Praktyczne rozwiązania w zarządzaniu gastronomią
Termin:   28.03.11
Miejsce:   Warszawa   al. Jerozolimskie 65/79, hotel Marriott, sala Wisła
Opis:

Zapraszamy Państwa na kolejne szkolenie dotyczące standardów, procedur i praktyki w ich stosowaniu w restauracjach oraz wszelkiego rodzaju obiektach gastronomicznych. Inspirujące rozmowy z uczestnikami poprzednich szkoleń pozwoliły udoskonalić program spotkania. Znajdą w nim Państwo między innymi temat rozliczania imprez konferencyjnych i bankietów oraz nadużyć w gastronomii.

Zapraszamy właścicieli i menedżerów restauracji oraz do osoby rozpoczynające działalność w branży gastronomicznej.

Podczas szkolenia nasi eksperci-praktycy, odwołując się do swojego wieloletniego doświadczenia pokażą zasady, których należy przestrzegać, aby restauracja działała sprawnie, przynosiła dochody a jej goście byli usatysfakcjonowani. Właścicielom lokali wymagających „programu naprawczego” doradzą, jakie zmiany są konieczne dla poprawy funkcjonowania ich zakładu przy wykorzystaniu potencjału miejsca, proponowanej oferty i pracowników. Osobom otwierającym restauracje wskażą, co należy wiedzieć i o czym pamiętać, by już na etapie wstępnym uniknąć błędów skutkujących w przyszłości poważnymi, negatywnymi konsekwencjami.

Koszt udziału w szkoleniu: 320 zł + VAT 23%. Cena obejmuje: udział w szkoleniu, materiały szkoleniowe, konsultacje z ekspertami, serwis kawowy.
Liczba miejsc ograniczona. O udziale decyduje kolejność zgłoszeń.

Eksperci prowadzący szkolenie, pan Sławomir Ozga i pan Wojciech Bylina zapraszają również do kontaktów i indywidualnych, proponując swoje usługi w zakresie konsultacji gastronomicznych.

Zgłoszenia i informacje:

Katarzyna Jaślar

k.jaslar@balanceeducation.pl
tel. 12 284 80 80, 600 955 407, 
fax 12 350 47 32

Program:   [ DOC    ]